قرارداد بیمه تکمیلی پارسیان و مراکز درمانی طرف قرارداد

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۴ کد : ۱۲۰۹ اطلاعیه‌های ستاد رفاهی
تعداد بازدید:۳۹۳۹
همکاران محترم می توانند شرح تعهدات بیمه تکمیلی پارسیان و فرم درخواست بیمه تکمیلی سال ۱۴۰۱ را از فایل پیوست دریافت نمایند .
قرارداد بیمه تکمیلی پارسیان و مراکز درمانی طرف قرارداد

قابل توجه همکاران محترم دانشگاه
به اگاهی می رساند قرارداد جدید بیمه درمان تکمیلی در غالب دو طرح ( یک و دو ) با فرانشیز 10 درصد و به شرح تعهدات جدول ذیل با شرکت بیمه پارسیان منعقد گردید..
- کارکنانی که در سال گذشته مشمول طرح( یک ) بوده اند و همچنان  متقاضی همان طرح می باشند نیاز به مراجعه و تکمیل فرم جدید ندارند.
- کارکنانی که در سال گذشته مشمول طرح 2 و 3 بوده اند درصورت عدم تقاضا برای تغییر طرح ، فقط در طرح  2  قرارداد جدید  با فرانشیز 10 درصد جایابی خواهند شد.

افراد ذیل حداکثر تا تاریخ 18/07/1401 فرمهای پیوست را تکمیل و به اداره کارگزینی دانشگاه تحویل نمایند.
الف -  کارکنان جدید الاستخدام
ب –کارکنانی که متقاضی افزایش یا کاهش نفرات شده برای بیمه درمان تکمیلی می باشند.
ت – کارکنانی که در سال گذشته مشمول طرح 2 و 3 بوده و متقاضی تغییر طرح به یک می باشند.

مدیریت امور اداری دانشگاه

کارکنان محترم می‌توانند اسامی اعضای تحت پوشش بیمه تکمیلی خود را از طریق سامانه زیر مشاهده نمایند:

سامانه استعلام بیمه تکمیلی

مراکز طرف قرارداد مازندران