طرح زودبازده مستمری پنج ساله

۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۸ کد : ۵۷۳۷ اطلاعیه‌های ستاد رفاهی

توضیحات طرح زود بازده مستمری ۵ ساله
    همانطور که می‌دانیم عوامل زیادی مانند اقتصاد تورمی و مدت ۳۰ ساله ی پرداخت حق بیمه بیشترین سهم برای عدم اقبال افکار عمومی جهت تهیه بیمه نامه مستمری می‌باشد. لذا شرکت بیمه البرز با قدمت بیش از ۶۰ سال و با آسیب شناسی موارد مطروح اقدام به ارائه طرح مستمری زودبازده در مدت زمان ۵ سال با اثر تورمی معکوس نموده است.
   در فاز اول طی مذاکره با مدیران بانک قرض الحسنه مهر و مسئولین محترم دانشکده صنعتی نوشیروانی تصمیم بر آن شد که همسران و دختران پرسنل آن دانشکده تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان وام بدون معدل حساب و ضمانت بانکی جهت تهیه این بیمه نامه اقدام نمایند. در این طرح بانوان محترم پس از اتمام اقساط بانکی امکان دریافت مستمری مادام العمر یا سایر مدل‌های مستمری و یا حتی امکان دریافت یکجای منافع حاصل پس از ۵ سال را دارا می‌باشند. همچنین در مدت ۵ سال تحت پوشش انواع مختلفی از آیتم‌های بیمه‌ای به شرح جدول پیوست هستند.
  شایان ذکر است به جهت محدودیت منابع تخصیصی در مرحله اول بانوان محترم در این طرح در اولویت می‌باشند.
در ادامه جزئیات مربوط به تسهیلات پرداختی و مزایای بیمه نامه به صورت دسته‌بندی شده طی جدول پیوست همراه است.

لازم به ذکر است میز خدمت جهت پاسخگوی به سوالات همکاران  ازساعت 9 الی 11 ( اول بهمن لغایت  4بهمن ) در سالن  طبقه 4 مستقر می باشد.

( ۳ )